Laura Cremaschi upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Tuoreehko italialainen mallitulokas Laura Cremaschi edustaa julkkiskaunottaria, ja heistäkin sitä kohutumpaa sarjaa.

Eilen Laura Cremaschi ikuistettiin monien muiden julkkistähtien tapaan Miami Beachilla, jossa hän viettin vapaapäiväänsä leppoisasti. Kaunotar oli pukeutunut valkoisiin bikineihin. Tällä kertaa poikaystävä Andrea Perone ei näyttänyt olevan mukana rannalla.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschi vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.