Robin Thicke pokasi teinimallin – lähes tuplasti tyttöä vanhempi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Blurred Lines -hitistään tunnetuksi tullut Robin Thicke on huhujen mukaan alkanut tapailla 19-vuotiasta mallia April Love Gearya. Railakasta poikamieselämää viettänyt Thicke on nähty usein huippumallien piirittämänä ja mies on eronsa jälkeen saanut varsinaisen pelimiehen maineen.

Kerroimme aiemmin, että Thicke järjesti itselleen syksyllä avioerobileet, joissa suuri osa vieraista oli nuoria malleja. Laulaja on myös törsännyt alusvaatekauppaan suuren summan rahaa ostaakseen huippumalleista koostuvalle haaremilleen hepeneitä.

Daily Mail -lehden mukaan laulaja on alkanut deittailla mallina työskentelevää Gearya ja parin välillä huhutaan olevan roihuva romanssi. Pariskunta on nähty yhdessä julkisesti, mutta kumpikaan ei ole kommentoinut parisuhdehuhuja. April on 37-vuotiasta Thickeä lähes puolet nuorempi. Vielä ei ole tiedossa kuinka Thicken aiempi rakkaus, ex-vaimo Paula Patton, on suhtautunut asiaan.