Tiffany Stanley pulahti uimaan stringeissä ja ohuessa paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset ja brittiläiset televisiotähdet ovat yleensä suoraan maailmanlaajuisesti tunnetuja, koska maiden markkinat ovat niin suuret. Monissa pienemmissä maissa on sen sijaan suosikkitähtiä, jotka odottavat kansainvälistä läpimurtoaan. Yksi heistä on Tiffany Stanley.

Irlantilainen televisiotähti Tiffany Stanley saapui eilen autollaan yllättäen Santa Monican rannalle, riisui housunsa ja pulahti uimaan rantaveteen. Yllään hänellä oli bikinien sijaan ohut valoinen t-paita ja valkoiset stringit. Ilmeisesti kyseessä oli neitokaisen PR-temppu, joka saadun huomion perusteella onnistui melko hyvin.

Irlantilainen Tiffany Stanley tunnetaan kotimaassaan parhaiten RTE-kanavalla esitettävän Republic of Telly -ohjelman tähtenä. Aiemmin hän on kuitenkin ollut mukana monissa muissakin televisiosarjoissa, kuten ICA Bootcamp, Ireland AM ja Xpose sekä elokuvassa Honeymoon for One.