Haisematon WC-pönttö keksittiin – tulitikut jäämässä historiaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vessakäynnillä syntyvät hajut lukeutuvat monien mielestä arkipäivän ikävimpiin asioihin, ja hajuja vastaan on kehitetty monenlaisia apuvälineitä. Ensimmäinen tuoksuton WC-pönttö on keksitty jo vuosia sitten, mutta nyt se on saamassa seuraa entistä paremmasta tuotteesta.

Splash
Splash

The Fresh Air Plus on vessaistuin, joka on varustettu moottoroidulla tuulettimella, joka imee epämiellyttävät tuoksut ulos kylpyhuoneesta rakennelmaan kuuluvaa ilmastointiputkea pitkin. Pöntön kehittänyt Adam Payz hakee parhaillaan tuotteelleen rahoitusta Kickstarter-palvelussa.

– Elämme maailmassa, jossa teknologia tekee ihmeitä, mutta käytämme edelleen vessahajujen poistamiseen alkeellisia keinoja, kuten ilmanraikastimia. Jokainen ihminen on päivittäin tekemisissä tämän ongelman kanssa, mutta he eivät kehtaa puhua siitä, Adam Payz kertoi.

Splash
Splash
Splash
Splash