”Hyvät melonit!” Mies jakoi kadulla kehuja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Keppostelevat kaverukset ovat lisänneet nettiin hauskan pilailuvideon, jossa he jakelevat kadulla kaksimielisiä kehuja. Miehet ovat suunnitelleet pilansa niin, että he voivat laukoa naisille rivoja kehuja ilman, että niistä tulee ikäviä seurauksia.

YouTube
YouTube

Hulvattomassa kepposten sarjassa miehet kävelevät naisia kohti ja kehuvat muun muassa heidän meloneitaan upeiksi. Naisten takana seisoo yksi kaveruksista pidellen käsissään vesimeloneita ja hämmästyneille naisille selviää, että kommentti tarkoittikin oikeita meloneita eikä heidän ”meloneitaan”.

Miehet ovat hyödyntäneet nerokkaasti kaksimielisiä ilmaisuja. Video osoittaa, että ohikulkevilla naisilla ei käynyt edes mielessä, että miehet tarkoittavat kehuillaan jotain muuta, kuin kommentteja heidän vartalostaan. Vaikka usein upeilla meloneilla tarkoitetaan naisten rintoja, on tässä todiste, että silloin tällöin lauseella viitataankin ihan oikeisiin meloneihin.