Kendall Jenner seksikkäänä tonttutyttönä – piiiitkät sääret pääosassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähtenä ja mallina tunnettu Kendall Jenner on ottanut osaa The Love Magazinen rohkeaan kuvaussessioon. 19-vuotiaalla neitokaisella on kuvissa yllään vain alusvaatteet ja tonttulakki. Seksikkäässä joulukuvassa Jennerin pitkät sääret ovat pääosassa.

Jenner osallistui hiljattain Dazed-lehden kuvauksiin, jossa hän esiintyi ilman rihman kiertämää. Mallikaunotarella oli kuitenkin kuvassa valtava afro, joka peitti suuren osan naisen vartalosta. The Love Magazinen ottamat kuvat tähtösestä ovat huomattavasti rohkeampia. Jenneristä julkaistuilla kuvilla on tarkoitus juhlistaa toista adventtia. Kuumat tonttukuvat ovat olleet Jennerin fanien mieleen ja ensimmäinen adventti sujunee lämpimissä merkeissä.

Coming Monday #loveadvent

Une photo publiée par LOVE (@thelovemagazine) le