Koira odottanut isäntäänsä vuoden ajan sairaalan edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit, ja varsinkin koirat, ovat hämmästyttävän uskollisia omistajilleen. Siberian Times uutisoi nyt uskollisesta Masha-koirasta, joka menetti vuosi sitten omistajansa Novosibirskin aluesairaalassa. Ennen menehtymistään Mashan omistanut mies joutui viettämään aikaa sairaalassa, jolloin koiran on kerrottu olevan hänen ainoa vierailijansa.

Miehen menehtymisen jälkeen Masha on yritetty kotiuttaa useaan otteeseen eri omistajille, mutta se on aina palannut takaisin sairaalaan. Sairaalan henkilökunta on hoitanut koiraa ja toivoo, että Masha vielä joskus oppisi luottamaan ja avaamaan sydämensä uudelle omistajalle, joka voisi tarjota sille pysyvän kodin.

YouTube
YouTube

Monet muistavat kertomuksen Hachiko-koirasta, joka eli Japanissa viime vuosisadan alkupuolella. Hachiko saapui joka päivä yhdeksän vuoden ajan odottamaan kuollutta omistajaansa rautatieaseman eteen.

Hachikon kunniaksi Tokioon kyseisen rautatieaseman pihaan pystytettiin Hachikon näköispatsas, joka edustaa uskollisuutta. Stara on uutisoinut toisesta julkisuuteen nousseesta samankaltaisesta tapahtumasta Argentiinassa, jossa koira nukkui yönsä hautausmaalla isäntänsä haudan päällä kuuden vuoden ajan. Nyt samanlaisia uutisia tulee Venäjältä.