Nainen testasi Tinderiä – arvaa kumpi profiili sai miesten huomion

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen deittiguru päätti tehdä hauskan Tinder-testin, jolla hän otti selvää millaisiin miehiin erilaiset kuvat vetoavat ja minkälainen profiili on suosituin. Hayley Quinn kuvasi projektinsa videolle ja julkaisi sen netissä.

YouTube
YouTube

Neitokainen päätti tehdä kaksi erilaista profiilia. Toisessa profiileista Quinn esiintyi meikittä ja mahdollisimman luonnollisena. Kuvissa hän esiintyi joko lomailemassa tai tekemässä arkisia asioita. Hayley päätti luoda toisen profiilin sen vastakohdaksi ja nimesi feikkiprofiilinsa Soniaksi.

Sonian profiilissa Hayley esiintyi vahvassa meikissä hiustenpidennysten ja tekoripsien kera. Nainen poseerasi kuvissaan avonaisessa paidassa ja antoi itsestään sellaisen kuvan, että hän rakastaa villiä elämää ja bilettämistä. Nainen halusi viestittää profiilillaan, että hän on huoleton eikä mikään järjen jättiläinen.

Tinder-käyttäjille tuli tuskin yllätyksenä tulos, jonka mukaan Sonia oli reippaasti suositumpi kuin normaali Hayley. Neitokaisen Hayley profiili sai 195 yhteensopivuutta, kun taas Sonia sai 324 yhteensopivuutta. Daily Mail -lehden mukaan Quinn kuitenkin painotti, että Hayley sai paljon enemmän vakavasti otettavia lähestymisiä ja miehet olivat aidosti kiinnostuneita hänestä.

Sonia sai osakseen enemmän yhteydenottoja jossa miehet halusivat vain pitää huolettomasti hauskaa neitokaisen kanssa osoittamatta haluaan sitoutua mihinkään. Quinn on tunnettu brittiläisistä deittailuohjelmista, -palstoista ja -blogeista.