Naista uhkailtiin raiskauksella – otti yhteyttä uhkailijoiden äiteihin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raiskausuhkausten saaminen netissä on naisille melko yleistä tänä päivänä. Monesti uhkausten kohteiksi joutuvat naiset jättävät viestit omaan arvoonsa, minkä vuoksi tekijä selviää ilman rangaistusta. Australialainen Alanah Pearce on joutunut myös tällaisten uhkausten kohteeksi.

Huomiotta jättämisen sijaan päättänytkin ottaa yhteyden viestejä lähettävien poikien äiteihin. Tällä hetkellä hän on saanut yhden pojan äidin kiinni, ja hän on pahoitellut tapahtunutta ja luvannut ottaa poikansa puhutteluun. Pearce on twitterissä kertonut ottaneensa kolmen muunkin pojan äiteihin yhteyttä, mutta ei ole saanut vielä heiltä mitään vastausta. Salapoliisityö äitien löytämiseksi oli hänen mukaansa superhelppoa.

– Olen etsinyt nyt neljän pojan äidit käsiini vain katsomalla heidän nettiprofiilejaan, Pearce kommentoi.

Alanah Pearce on julkaissut Twitter-tilillään kuvan, jossa näkyy yhden pojan lähettämä uhkaus, sekä pojan äidin lähettämä pahoitteluviesti. Päivityksestä on parin päivän aikana tullut iso hitti ja sitä on uudelleentwiitattu jo yli 36.000 kertaa.