Ananaksen pilkkomiseen näyttävä niksi – tyylikäs tarjoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

DaveHaxin YouTube-kanava on loistava vinkkipankki, jonka avulla saa tehtyä kodin tavallisista asioista hieman helpompia pienellä vaivalla. Miehen tee-se-itse -videot keräävät jakso toisensa jälkeen tuhansittain katsojia. Nyt pilkotaan ja tarjoillaan ananas.

YouTube
YouTube

Tuoreet ananakset ovat useimpien mielestä huomattavasti herkullisempia kuin säilykepurkeissa ostetut. Monille kuitenkin tuottaa päänvaivaa ananashedelmän pilkkominen, eikä jokaisen kotoa löydy paloittelua oleellisesti helpottavaa ananassorvia. Onneksi meillä on Dave Hax, joka näyttää mallia yksinkertaisesta tavasta pilkkoa trooppinen hedelmä.

Ananas pilkotaan ensin neljään osaan, jonka jälkeen hedelmäliha irrotetan kuoresta veitsellä. Sen jälkeen kolmion malliset palat leikataan siivuiksi ja työnnetään toisitaan eroon helpompaa nautiskelua varten. Sen lisäksi, että tällä keinolla vältetään ylimääräisten astioiden käyttö, ovat ananasviipaleet koristeellisesti tarjolla syötäväksi.