Miesten päiväuni seurusteli George Michaelin kanssa – yllättyi kun tuli kaapista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa näyttelijätär Brooke Shields on avautunut parisuhteestaan laulaja George Michaelin kanssa. Näyttelijätär julkaisi hiljattain elämäkertansa, jossa hän on kertonut olleensa ihastunut Michaeliin ja piti häntä todellisena herrasmiehenä, sillä mies ei ikinä vaatinut naiselta seksiä.

Shields seurusteli Michaelin kanssa 80-luvulla, ja nuoren neitokaisen kokemus suhteesta oli mielenkiintoinen. Brooke kertoi miettineensä, minkä takia mies halusi edetä suhteessa niin hitaasti ja minkä takia heidän välillään ei ollut seksielämää.

Nainen kuitenkin vakuutti itselleen, että kyse oli vain ujoudesta ja siitä, että mies oli rakastunut häneen eikä halunnut kiirehtiä suhteessa. Totuus tuli ilmi Shieldsille parin eron jälkeen, kun vuonna 1998 George Michael tuli julkisesti kaapista.

George Michael on avautunut kokemuksistaan 80-luvulla ja kertoi harrastaneensa seksiä naisten kanssa vaikka todellisuudessa tiesi olevansa homoseksuaali. Parin välit ovat säilyneet kaikesta huolimatta lämpiminä. Shields ja nykyisin homoikonina tunnettu Michael eivät häpeile puhua suhteestaan.