23-vuotias puolalainen bikinimalli säväyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Emily Ratajkowski voi kiittää Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideosta syntynyttä kohua uransa kannalta. Puolalais-amerikkalainen kaunotar nousi nimittäin videon myötä yhdeksi tämän hetken tunnetuimmista malleista.

Yamamay
Yamamay

Nyt Emily Ratajkowski nähdään jälleen kuumissa mallikuvissa. Tällä kertaa tähti tarjoilee katsojille silmänruokaa esittelemällä Yamamay-nimisen vaatemerkin jouluisia alusvaateuutuuksia.

23-vuotias Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly-komediasarjassa, ja taannoin hänet kiinnitettiin Entourage-elokuvaan.

Yamamay
Yamamay
Yamamay
Yamamay