Venäjällä 9-vuotias supermalli: ”Maailman kaunein lapsi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tytöt aloittavat malliuransa joskus todella nuorina ja suuntaavat ulkomaille kokeilemaan alan mahdollisuuksiaan jo teini-iässä. Nyt Daily Mail kertoo yhdeksänvuotiaasta huippumallista, Kristina Pimenovasta, joka on kotoisin Venäjältä ja aloittanut malliuransa jo kolmevuotiaana.

#kristinapimenova

Фото опубликовано Glikeriya Pimenova (@kristinapimenova2005)

Hyviä geenejä ei tältä tytöltä puutu. Hänen äitinsä, Glikeriya Pimenova, on toiminut aiemmin mallina ja tutustuttanut hänet alaan jo taaperoikäisenä. Kristina Pimenovaa tituleerataan maailman kauneimmaksi lapseksi ja ihailijoita hänellä riittää. Pimenovalla on yli kaksi miljoonaa seuraajaa Facebookissa ja yli 380.000 seuraajaa Instagramissa.

Häiriköitä ja kriitikoita joukkoon mahtuu myös. Instagram-kuvien on kritisoitu olevan liian aikuismaisia, minkä osoittaa seksistiset kommentit kuvien alla. Tytön äiti on kuitenkin ilmaissut jyrkästi oman mielipiteensä sosiaalisien mediakanavien kuvia koskien. Hän kertoo hoitavansa kaiken julkaisutoiminnan niin, että tyttö ei näe ilkeitä tai häiritseviä kommentteja.

#kristinapimenova

Una foto publicada por Glikeriya Pimenova (@kristinapimenova2005) el