Nainen söi ehkäisypillereitä – synnytti kolmoset!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hormonaaliset ehkäisytavat, kuten erilaiset pillerit, kierukat ja laastarit, ovat lähes sataprosenttisen varmoja. Muutaman prosentin mahdollisuus raskaaksi tulemiseen on kuitenkin todellinen. Nyt pillereitä säännöllisesti syövä nainen tuli raskaaksi ja synnytti kolmoset.

YouTube
YouTube

22-vuotias Walesilainen Christie Fletcher on kertonut syöneensä pillereitä todella tarkasti. Hän on saanut esikoispoikansa, Osianin, myös syödessään pillereitä. Silloin hän tosin myöntää unohtaneensa ottaa pillerin aina silloin tällöin.

– Osian-pojan syntymisen jälkeen olin todella tarkka siitä, että otan ehkäisypillerin aina juuri oikeaan aikaan joka päivä. En kuuna päivänä olisi voinut uskoa tulevani uudelleen raskaaksi, Fletcher kertoi Daily Mail -lehdelle.

Fletcher synnytti hiljattain terveet ja todella harvinaiset kolmospojat. Mahdollisuus saada ei-identtiset kolmoset on yksi 25.000:sta. Fletcher aikoo turvautua jatkossa muihin ehkäisykeinoihin, eikä halua ottaa enää riskejä, vaikka vahingot ovatkin suloisia. Hän on kertonut heidän perheensä olevan lapsiluvultaan nyt täynnä.