Pikkutyttö luuli laulavansa karaokea yksin – sitten huomasi kuka oli vieressä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksitoistavuotias Aimee Keogh oli vieraana The Late Late Toy Show -nimisessä keskusteluohjelmassa, kun hän koki todella mieluisan yllätyksen. Keogh lauloi televisio-ohjelmassa Ed Sheeranin Lego House -kappaletta, kun artisti itse ilmestyi tytön taakse kesken kaiken ja alkoi laulaa mukana.

YouTube
YouTube

Videolla näemme, miten suloinen tyttö yllättyy tapahtuneesta toden teolla ja on äärimmäisen innoissaan idolinsa näkemisestä. Sheeran ja Keogh lauloivat kappaleen yhdessä, minkä jälkeen Sheeran antoi tytölle vielä ennenaikaisia joululahjoja.

Kaiken kukkuraksi Sheeran antaa laulun päätyttyä tytölle vielä lahjaksi signeeratun albuminsa, konserttiliput ja nallen, jonka oli nimennyt etukäteen Ted Sheeraniksi. Videon loppupuolella Ed Sheeran siirtyy esittämään vielä toisen tunnetun hittinsä, Thinking Out Loud, johon ottaa myös tytön mukaan laulamaan viimeiset sanat.

Ed Sheeran on englantilainen laulaja-lauluntekijä, joka on tullut tunnetuksi kappaleistaan Sing, Thinking Out Loud sekä Hobitit-elokuvan tunnusraidasta I See Fire.