Stara Ed Sheeran

Viihdeuutiset

Ed Sheeran ei päässyt Grammy-jatkoille – eikä ollut ensimmäinen kerta!

Taitava englantilainen muusikko Ed Sheeran on tehnyt useita kansainvälisesti menestyneitä hittejä, joista tuoreimpina julkaisuina ovat ihastuttaneet yhtä aikaa julkaistut kappaleet Shape of You ja Castle on the Hill. Mies on nauttinut suurta suosiota musiikkialalla, mutta yökerhoihin se ei silti ole taannut vieläkään miehelle pääsyä.

Ed Sheeran kertoi ET Online -sivuston mukaan, että hän ei päässyt Grammy-gaalan jatkoille. 25-vuotias muusikko oli yrittänyt mennä jatkoille juhlimaan muun musiikkialan väen mukana, mutta häneltä evättiin pääsy kuitenkin tapahtumapaikan ovella. Tämä kerta ei ollut suinkaan ensimmäinen vaan Ed Sheeran on jätetty erilaisten juhlien jatkojen ulkopuolelle jo neljä kertaa.

Ed Sheeran esiintyi itse Grammy-gaalassa, mutta se ei silti taannut hänelle sisäänpääsyä hänen oman levy-yhtiönsä jatkoille Milk Studios -yökerhoon. Yökerho oli täyttynyt juhlijoista jo ensimmäisen tunnin aikana, minkä vuoksi Ed Sheeran ja moni muu artisti oli jäänyt juhlien ulkopuolelle. Mies harmittelikin sitä, että yökerho täyttyi ennen artistien saapumista paikalle muista juhlijoista, jotka eivät liity musiikkialaan, asuvat Los Angelesissa ja etsivät vain hauskoja bileitä.

Viihdeuutiset

Pussycat Doll ja Ed Sheeran erosivat – 13 vuoden ikäero oli liikaa

Pussycat Dolls -kokoonpanosta alunperin tunnetuksi tullut Nicole Scherzinger ja Ed Sheeran viihtyivät jonkin ajan toistensa seurassa ja alkoivat tapailemaan. Parin uutisoitiin kuitenkin jo pian tapailun aloittamisen jälkeen eronneen liian suuren ikäeron vuoksi.

Erohuhut ovat ilmeisesti huvittaneet laulajatarta, joka on ottanut kantaa median otsikoihin hauskalla Instagram-videolla. 24-vuotias Ed Sheeran ja 37-vuotias Nicole Scherzinger erosivat Metro-lehden mukaan liian suuren ikäeron vuoksi. Pari ei ehtinyt alkaneen ystävyytensä jälkeen tapailemaan romanttisessa mielessä toisiaan kuin pienen hetken, minkä vuoksi dramaattiset erouutiset ovat näyttäneet huvittaneen naista.

Scherzinger julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa hän laulaa Ed Sheeranin herkän Thinking Out Loud -hitin mukana. Nainen kertoo sarkastisesti aihetunnisteissaan olevan todella tunteellisessa tilassa ja menettäneensä järkensä eron myötä. Lopun #NoMoreSheerzinger -tunniste ja sitä seuraavat itkunauruhymiöt paljastavat, että naisella taitaa edelleen olla kaikki todella hyvin.

Viihdeuutiset

Taylor Swift pokasi uuden julkkiksen: ”Yhteinen yö hotellissa”

Amerikkalainen supertähti Taylor Swift tunnetaan laulajattarena, joka vuodattaa tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteistaan kappaleissaan. Viimeksi sarjadeittaajan haukkumanimen saanut kaunotar erosi One Direction -komistus Harry Stylesistä.

Nyt 23-vuotiaan kantrikaunottaren kerrotaan löytäneen uutta romanttista seuraa poppari Ed Sheeranista. Taylor vietti illan punapäisen laulajan kanssa ennen tämän vuoden Brit Awards -tapahtumaa. Pari vietti yhteisen yön Swiftin hotellihuoneessa.

Lontoolaisesta hotellihuoneesta poistuessaan Sheeran näytti silminnäkijöiden mukaan erittäin tyytyväiseltä itseensä. Swiftin autonkuljettaja vei popparin majapaikkaansa. Erään lähteen mukaan parin välillä on leimahtanut lempi jo aiemmin.

Heidän väitetään deittailleen toisiaan vähän aikaa viime keväänä. Ed Sheeran pitää Tayloria söpönä ja kivana tyttönä, ja kaksikolla kerrotaan olevan hyvä kemia keskenään. Pari on työskennellyt aiemmin yhdessä Swiftin Red-albumin parissa. Heidät nähtään tänä vuonna yhteisellä kiertueella, jossa Sheeran toimii Swiftin lämmittelijänä.

Taylor Swift ja Harry Styles erosivat vuoden 2013 alussa, kun heidän lemmenlomansa Karibialla päättyi rajuun sanaharkkaan. Laulajattaren kerrotaan nalkuttaneen jatkuvasti popparille tämän naisseikkailuista. Swift joutui eron jälkeen perumaan Venetsian lomamatkan, jonka hän oli suunnitellut Stylesin 19-vuotissyntymäpäiviksi. Poptähti oli muun muassa varannut pariskunnalle luksushotellin ja yksityisen gondolin romanttisen kaupunkiloman ajaksi.