Raju perheriita juhlapöydässä – kalkkuna ja lautaset lentelivät

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiitospäivän kunniaksi amerikkalaiset perheet kerääntyivät yhteen viettämään juhlapyhiä. Monessa perheessä juhlan tärkein hetki oli yhteinen päivällinen kalkkunoineen ja herkkuineen. Eräässä amerikkalaisperheessä kiitospäivän vietto ei kuitenkaan sujunut rauhallisissa merkeissä.

YouTube
YouTube

Perheen poika on kuvannut videon, kun hänen perheenjäsenensä alkavat tapella ruokapöydässä. Nuori mies kieltäytyi osallistumasta ruokarukoukseen ja isällä meni hermot. Kun isä piti ruokarukouksen, pyysi hän taivaanisältä pojalleen töitä. Poika ei pitänyt siitä, että hänet nolattiin perheen edessä ja alkoi haastaa riitaa.

Videolla nähtävä tilanne on varmasti tuttu monelle. Perheenjäsenten erilaisista näkemyksistä syntyy helposti riitaa. Nuori mies ei osoittanut kiitollisuuttaan päivän kunniaksi tarpeeksi ja hän kertoi olevansa kiitollinen pääasiassa videopeleistä. Lopulta isä heitti poikaansa kalkkunalla ja riitelyn päätteeksi osa ateriasta oli lattialla.

Kyseisestä perheestä on kuvattu Youtubeen useita videoita. Vaikuttaa siltä, että perheessä kinastellaan milloin mistäkin ja tämä video osoitti, että edes kiitospäivänä ei pysynyt rauha maassa. Toivottasti perheen joulu tulee edes sujumaan rauhallisemmissa merkeissä.