MTV3-hittisarjan kaunotar esitteli upean bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Sarah Hyland tunnetaan parhaiten Moderni perhe -televisiosarjasta, jossa hän näyttelee perheen vanhinta lasta. Neitokaisella on ikää vasta 24 vuotta, mutta hän on ehtinyt esiintyä jo useassa elokuvassa ja telvisiosarjassa.

Instagram
Instagram

Lukuisten muiden tähtien tapaan Sarah Hyland on ahkera sosiaalisen median käyttäjä. Nyt tähti on jakanut Instagram-tilillään lämpimää tunnelmaa hehkuvan kuvan, jossa hän esittelee näyttävää bikinivartaloaan Havaijin auringossa.

Hyland opiskeli Manhattanilla arvostetussa Professional Performing Arts School -opinahjossa, jossa on nähty muitakin tähtiä, kuten Taylor Momsen, Andrea Bowen ja Paul Iacono. Hyland on seurustellut vuodesta 2009 asti näyttelijä Matt Prokopin kanssa. Mies tunnetaan High School Musical 3: Senior Year -elokuvasta.