Seksiä 11 000 miehen kanssa – nainen etsii nyt tosirakkautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gwyneth Montenegro on toiminut varakkaiden ja vaikutusvaltaisten miesten maksullisena seuralaisena yli kaksitoista vuotta, mutta on nyt valmis tosirakkauteen. Ilotyttöuransa aikana hän ehti harrastaa seksiä noin 11.000 miehen kanssa. Tarjonnasta 36-vuotiaalla Montenegrolla ei ole pulaa.

YouTube
YouTube

Julkaistuaan 10.000 Men and Counting -nimisen esikoisromaaninsa hän on saanut huikeat 80 kosintaa, Daily Mail kertoo. Tunnetut lakimiehet, muusikot ja poliitikot ovat maksaneet Montenegrolle jopa 500 – 1000 dollaria tunnilta, joten naisella ei ole aiemmin tullut mieleen alkaa etsiä sitä yhtä oikeaa.

– Alalla on jonkun verran seuralaisia, jotka ovat parisuhteessa tai jopa naimisissa, mutta minun mielestäni se ei ole soveliasta, Montenegro kertoi Daily Mail -lehdelle.

Kirjan julkaisun jälkeen tulleet kosinnat saivat naisen heräämään ajatukseen, että hän olisikin valmis tapaamaan nyt hyvän miehen. Montenegron omat vanhemmat ovat olleet naimisissa 33 vuotta ja hän uskoo saaneensa heiltä sekä tapaamiltaan miehiltä hyviä oppeja parisuhteeseen.

– Asiakkaani uskoutuivat minulle parisuhteidensa hyvistä ja huonoista puolista. Minusta tuntuu, että tällä hetkellä minulla on parempi ymmärrys miehistä kun koskaan aiemmin, Montenegro kertoo.

Nainen on ollut elämänsä aikana vain kaksi kertaa parisuhteessa, mutta ei koe olleensa vielä kertaakaan oikeasti rakastunut. Montenegro on määrätietoinen ja hyvin perillä siitä, millaisen miehen hän haluaa. Hyviksi ominaisuuksiksi hän luettelee huumorintajun, itsevarmuuden ja sen, että mies osaa ottaa ohjat käsiinsä.