Selena Gomez peri näyttävän ulkomuotonsa äidiltään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijä Selena Gomez tunnetaan mediassa nykyään parhaiten on-off-suhdesotkuistaan kanadalaisen poptähti Justin Bieberin kanssa. Latinalaisamerikkalaista ja italialaista sukujuurta oleva entinen Disney-tähti on kuitenkin itsekin luonut uraa näyttelijänä ja laulajattarena.

Werk momma #igetitfrommymomma

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Nyt Selena Gomez on jakanut Instagramissa kuvan, jossa hän paljastaa perineensä näyttävän ulkomuotonsa äidiltään. Otoksessa laulajatar vertailee omaa kuvaansa äitinsä, Mandy Teefeyn, nuoruuskuvaan. Omena ei ole pudonnut otosten perusteella kovinkaan kauas.

22-vuotias Selena Gomez twiitasi taannoin mystisiä kirjoituksia, joissa hän päivitteli, että hänen on mitä ilmeisimmin opittava asiat hankalimman kautta. Hän myös ajattelee, että on Jumalan kanssa tuntiessaan olonsa yksinäiseksi. Kaikki kohun kolme nuorta ovat olleet tapahtumien aikaan Pariisissa muotiviikoilla. Selena Gomez lensi yksin takaisin Yhdysvaltoihin.