Äiti ei uskonut silmiään! Pikkutyttö päästi lehmän kotiinsa – selitys vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internetin syövereistä löytyy jo paljon videoita, joissa vanhemmat ovat kuvanneet lastensa reaktioita ja selityksiä mitä kummallisimpiin sattumuksiin. Nyt Breanna-niminen pikkutyttö on yllättäen päästänyt lehmän sisälle kotitaloonsa.

YouTube
YouTube

Breannan äiti Billie Jo on saanut tytön loogiset selitykset tapahtuneesta kuvattua videolle. Tässä videossa pikkutyttö Breanna koittaa selittää äidilleen, miten lehmä pääsi ovesta sisään hänen huomaamattaan. Selityksissä ei ole paljoakaan tolkkua, mutta video vain paranee loppua kohti.

Videon puolessa välissä tyttö lakkaa selittelemästä ja koittaa saada äidin huomion keskitettyä lehmän jalassa olevaan haavaan. Lopulta tyttö käy lehmän luo makuulle ja alkaa paijaamaan lemmikkiään. Lehmä painaa päänsä tytön syliin ja alkaa nukkumaan.