5 Seconds Of Summer julkaisee livelevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon ympäri maailmaa nopeasti noussut 5 Seconds Of Summer julkaisee LIVE5SOS-livealbuminsa 12. joulukuuta. Albumi on nauhoitettu legendaarisella The House of Blues –klubilla Los Angelesissa ja se sisältää myös yhtyeen ennen julkaisematonta materiaalia.

5SOS bändin energinen live–esiintyminen on tuonut heille miljoonia uskollisia faneja ympäri maailmaa, ja kuluva vuosi on ollut yhtyeelle läpimurron vuosi. Yhtyeen neljä singleä on myynyt yhteensä miljoonia kappaleita ja bändin debyytialbumi nousi Billboard 200 –listan ykköseksi. Albumi saavutti kolmanneksi suurimman ennakotilausmäärän iTunesissa koko iTunesin historian aikana.

5 Seconds Of Summer järjesti marraskuussa Los Angelesissa kansainvälisen fanitapahtuman, johon bändi oli muuttanut Paramount Studion Derp Rock -kaupungiksi 24 tunnin ajaksi. Bändi esiintyi yli 25.000 fanille The Forum -areenalla. 5SOS on myynyt loppuun jo kolme isoa areenakeikkaa heidän ensi vuonna alkavalle Rock Out With Your Socks Out 2015 –kiertueelleen. Kiertue kattaa Pohjois-Amerikan, Kanadan ja Euroopan.