Elokuvarooli maksoi Jake Gyllenhaalille parisuhteen – tyttöystävä jätti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Jake Gyllenhaal on saanut kohun aikaan suurella muodonmuutoksellaan. Mies on treenannut itsensä valtavaksi lihaskimpuksi uutta rooliaan varten elokuvassa Southpaw. On sanomattakin selvää, että miehen elämäntyyli on kokenut muutoksen, jotta tuloksia on saatu aikaan.

Twitter
Twitter

Daily Mail -lehden mukaan miehen omistauminen roolille on koitunut hänen parisuhteensa kohtaloksi, sillä miehen pitkäaikainen tyttöystävä jätti hänet. Alyssa Miller oli kyllästynyt siihen, että mies ei ollut koskaan kotona, sillä hän joutui viettämään suuren osan vapaa-ajastaan salilla.

Miehen elämäntapa koki muutoksen, sillä mies joutui omaksumaan tarkan ruokavalion ja vaativan treenirytmin. Rankka kuntokuuri vaikutti varmasti myös miehen mielialaan eikä tyttöystävä enää kestänyt valtavaa muutosta.

Southpaw-elokuvan ohjaaja on osallistunut Deadline-viihdesivuston haastatteluun ja paljastanut, että valmistautuminen uuden elokuvan rooliin on vaatinut veronsa Gyllenhaalin elämästä. Parisuhde kariutui yhteisen ajan puutteen takia. Todennäköisesti parisuhde on rakoillut jo pidemmän aikaa ja miehen elämänmuutos oli viimeinen niitti liitoksistaan natisevalle suhteelle.