Kaheli autoilija haastoi panssarivaunun Venäjällä – arvaa kumpi väisti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläinen autoilija on kuvannut ajokamerallaan videon, jossa syrjäisellä tiellä tulee vastaan panssarivaunu. Sen sijaan, että kuski tekisi tilaa tankille, päättää kuski painaa kaasua ja ajaa panssarivaunua kohti. Venäläinen lauleskelee autossaan ja huutelee tankille kommentteja.

YouTube
YouTube

Miehen mukaan hän ei pelkää, ja haluaa, että tankki väistää häntä. Kun auto on saavuttanut lähietäisyyden tankkiin, ohjaa panssarivaunun kuljettaja lopulta ajoneuvonsa pois tieltä. Hurjapäinen autonkuljettaja naureskelee panssarivaunulle. Autokuski tokaisee videolla, että panssarivaunun kuljettaja oli pelkuri ja hän pitää itseään ylivoimaisena voittajana.

Vaikuttaisi siltä, että egoisti rattimies olisi saattanut hyvinkin jäädä tankin alle ylpeytensä vuoksi. Videon lopussa käy ilmi, että panssarivaunu oli joka tapauksessa matkalla eri suuntaan ja tankki kääntyi vain muiden panssarivaunujen perään. Tankin kuljettaja ei varmastikaan tiennyt edes olleensa osa hänen ja auton kuljettajan vastakkain taistoa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.