Shokkivideo ravintolan takapihalta – kokki hakkasi lihoja katukivetykseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

San Franciscossa sijaitseva kiinalainen ravintola Lucky River joutunee pian sulkemaan ovensa. Netissä leviää nimittäin hämmentävä video, jossa ravintoloitsija hakkaa lihoja katukivetykseen. Kokki näyttää pehmentävän lihampaloja katukivetystä vasten aivan kuin se olisi normaali käytäntö.

YouTube
YouTube

Video on nostattanut kohun kaupunkilaisten keskuudessa ja terveysviranomaiset ovat alkaneet tarkkailla ravintolan toimia. Paikallinen uutiskanava kävi paikalla ja kuvasi katua, jossa mies ”esikäsitteli” lihojaan. Katukivetys oli täynnä roskia, likaa, epäilyttäviä läikkiä ja tupakantumppeja. Kiinalaisen ravintolan kanta-asiakkaat ovat järkyttyneet tapahtuneesta.

Viranomaiset ovat antaneet ravintolalle määräyksen, että kuukaudessa ravintolan raaka-aineiden ja työskentelyn on täytettävä hygieenisyyskriteerit tai muuten ravintola suljetaan. Viranomaiset ovat ravintolan pienin huoli, sillä asiakkaat ovat todennäköisesti jo kaikonneet tapauksen johdosta.