Michelle Lewin kuherteli bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä yli neljä miljoonaa silmäparia.

Jo pelkästään Instagramissa kaunottaren seuraajia on jo 1,2 miljoonaa. Michelle Lewin on viettänyt viime päivinä paljon aikaa Miami Beachilla. Fitness-malli päätyi nyt kameroiden eteen hotellin uima-altaalla nikoissa bikineissä, ja yltyi jopa viettämään intiimejä hetkiä nimettömänä pysyttelevän miespuolisen seuralaisensa kanssa.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.