Poliisi ambulanssivarkaan motiivista: ”Ei tällaista voi keksiä omasta päästä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Detroitin poliisit saivat sunnuntaina noin kello 23 paikallista aikaa tiedon, jonka mukaan Pontiacin sairaalasta oli varastettu ambulanssi. Ambulanssi oli varastettu pian sen jälkeen, kun potilas oli toimitettu sillä sairaalaan. Auton ovet oli jätetty auki.

Viranomaiset selvittivät ambulanssin olinpaikan jäljittämällä autoon jäänyttä puhelinta. Lopulta ajoneuvo löytyi Sterling Heightsin kaupunginosasta, jossa poliisit pysäyttivät ambulanssin. Ambulanssivarkaaksi paljastui paikallinen koditon mies, joka yritti päästä Booby Trap -strippiklubille.

– Mies kertoi olleensa matkalla Booby Trap -strippiklubille katsoakseen tankotanssia. Ei tällaista voi keksiä omasta päästä, Oakland Countyn Sheriffi Michael Bouchard kuvaili The Oakland Press -lehdelle.

– Hän kertoi, ettei tarjolla ollut julkisia liikennevälineitä, joiden kyydissä hän olisi päässyt perille. Jälleen kerran, tällaista ei voi keksiä omasta päästää, Sheriffi jatkoi.

Ambulanssivarkauteen syyllistynyt mies ei vastustanut pidätystä. Viranomaisten mukaan tapauksen mies kärsii mielenterveysongelmista.