Missä on Jessica? Sukeltaja löysi vihkisormuksen merenpohjasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Massachusettsista kotoisin oleva nuori mies oli lähtenyt sukeltelemaan Mexicon Playa Del Carmeniin. Daniel Roark oli sukellellut rannan tuntumassa ja huomannut meren pohjassa jotain kimmeltävää. Mies oli sukeltanut pohjaan ja löytänyt hiekasta kultaisen vihkisormuksen.

Mies huomasi, että arvokkaan näköiseen sormukseen oli kaiverrettu nimi Jessica 16.02.13 ja kirjaimet TYYJCEM. Hän päätti ottaa selvää löytyisikö sormukselle sitä kaipaava omistaja. Roark päivitti Facebookiinsa tiedon, jonka mukaan hän oli löytänyt sormuksen ja halusi löytää sen oikean omistajan.

Mies antoi sähköpostiosoitteensa yhteydenottoja varten. Tempauksesta on nyt tullut nettihitti, sillä päivitystä on jaettu yli satatuhatta kertaa. Miehen harmiksi sormuksen omistajaa ei ole vielä löytynyt.

Mikäli vihkisormus on pudonnut uimarannalle vanhingossa, on sen omistaja varmasti ikuisesti kiitollinen miehelle saadessaan sormuksensa takaisin. Toinen vaihtoehto on, että sormus on tahallisesti viskattu mereen eroamisen sinetiksi, eikä omistaja halua sormustaan takaisin. Kaikesta huolimatta, olisi mielenkiintoista tietää millainen tarina sormuksella on ja miksi se on päätynyt mereen.