Povipommi ei käy kuntosalilla – paljasti timmin vartalonsa salaisuuden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Povipommina ja mediapersoonana tunnettu Katie Price on myöntänyt, ettei hän ole käynyt kuntosalilla vuosiin. Monet ovat hämmästelleet neitokaisen hoikkaa olemusta ja pohtineet, miten tuore äiti on kuluttunut pois raskauskilonsa.

Splash
Splash

Price kertoi brittiläisessä This Morning Show -ajankohtaisohjelmassa, että hän pitää itsensä kunnossa ratsastamalla ja syömällä terveellisesti. Tähtösen perheessä riittää myös vilinää ja vilskettä, joka pitää tähden aktiivisena.

Price on kertonut, että hän ei ole käynyt vuosikausiin salilla eikä hän ole innokas menemään salille tulevaisuudessakaan, ellei hänellä ole personal traineria joka patistaa ja neuvoo häntä tekemään liikkeet oikein. Tähtönen on kertonut, että hän voisi kuvitella menevänsä kuntosalille tulevaisuudessa mikäli hän saisi järjestettyä siihen aikaa. Toistaiseksi ratsastaminen on ainoa laji, jota povipommi harrastaa säännöllisesti.

Splash
Splash