Time-lehti: ”Kim Kardashian toiseksi vaikutusvaltaisin fiktiivinen hahmo”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashiania voi hyvällä syyllä kutsua yhdeksi Yhdysvaltojen tämän hetken suurimmista naistähdistä, ellei peräti suurimmaksi. Seurapiirikaunotar paljasti taannoin takapuolensa Paper-lehden kansikuvassa, pitäen jälleen huolen siitä että hänen nimensä säilyy kaikkien huulilla.

Nyt Time-lehti on valinnut Kim Kardashianin vuoden 2014 toiseksi vaikutusvaltaisimmaksi fiktiiviseksi hahmoksi. Kyseessä ei ole suinkaan kannanotto Rikkaat Kardashianit -realitysarjan mahdollisesti käsikirjoitettuihin kohtauksiin, vaan titteli viittaa tähden Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeliin.

Peli on ollut hurja menestys, ja Bloomberg-taloustietotoimiston mukaan sen odotetaan tuottavan tämän vuoden aikana yhteensä yli 200 miljoonaa dollaria. Kardashianin pankkitiliä peli on lihottanut kymmenillä miljoonilla dollareilla.

Ensimmäiselle sijalle Timen vuoden vaikutusvaltaisimpien fiktiivisten hahmojen listalla päätyi tietenkin Disneyn huippusuositun Frozen-elokuvan Elsa. Kolmannelle sijalle kapusi Guardians of the Galaxy -elokuvassa Chris Prattin esittämä Star Lord. Muita listan nimiä ovat esimerkiksi Game of Thrones -fanien suosikki-inhokki kuningas Joffrey, Nälkäpelien Katniss Everdeen ja Matthew McConaugheyn HBO:n True Detective -sarjassa näyttelemä Rust Cohle.