Mariah Carey uhkeana lavalla – povi ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Mariah Carey ja näyttelijä-juontaja Nick Cannon erosivat hiljattain mediamyllerryksen saattelemana. Juuri kun olisi voinut luulla, että myrsky on laantunut, kävi ilmi, että pariskunnalla on vielä monia asioita hampaankolossa. He nimittäin kiistelevät kahdeksan koiransa huoltajuudesta.

Eilen illalla Mariah Carey ehti kuitenkin huoltajuuskiistaltaan nousemaan esiintymislavalla New Yorkin Rockefeller Centerissä, kun maailmankuulun kauppakeskuksen tämän vuoden joulukuusi paljastettiin. Carey taisi kuitenkin viedä osaltaan huomiota kuuselta, sillä hänen asunsa oli melko näyttävä.

Mariah Carey ja Nick Cannon voivat joutua erokiistassaan oikeuteen saakka, sillä kumpikaan ei ole halunnut neuvotella yhteishuoltajuudesta. Molemmat osapuolet ovat vaatineet koirien yksinhuoltajuutta. Mikäli pariskunta ei pääse sopuun, on hyvin todennäköistä, että huoltajuus jaetaan ja koirille laaditaan aikataulu siitä, milloin he ovat kenenkin luona asumassa.