Pankkiryöstäjän ahneus kostautui: Liian painava saalis johti pidätykseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinassa Huludaon kaupungissa pankin ryöstänyt mies on jäänyt kiinni ahneutensa takia. Mies ei nimittäin jaksanut kantaa raskasta rahasaalistaan ja lopulta poliisit korjasivat miehen talteen. Miehen pakenemisyritykset ovat tallentuneet useille valvontakameroille.

YouTube
YouTube

Sky News -uutiskanava raportoi, että mies oli yrittänyt varastaa pankin rahakuljetuksessa olevaa rahasäkkiä. Kiinalainen pankkiryöstäjä oli aseella uhaten vienyt vartijoilta 82 kiloa painaneen kuljetussäkin ja yrittänyt paeta kantamalla sitä. Saalis oli kuitenkin liian painava miehelle ja lopulta ryöstäjä pidätettiin.

Valvontakameran videoissa näkyi, kuinka mies yrittää epätoivoisesti raahata 223.000 euron arvoista rahasäkkiä ja nostaa sitä skootterinsa kyytiin.

Mies ei onnistunut yrityksessään ja poliisit saapuvat paikalle. Pidätyksen yhteydessä mies sai ampumahaavan jalkaansa ja poliisit toimittavat hänet hoidettavaksi. Uutiskanavan haastattelussa mies kertoo katuvansa ryöstöä. Mies selvästi häpeää perheellensä aiheutunutta nöyryytystä ja kertoo, että kun hän pääsee vankilasta hän aikoo kohdella perhettään kunnioittavammin.