Pariskunta ollut yhdessä 72 vuotta – rakastuivat ensisilmäyksellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalainen pariskunta uskoo rakkauteen ensisilmäyksellä, sillä siten he päätyivät aikoinaan yhteen. Mary ja Peter ovat olleet naimisissa jo 72 vuotta, ja 90-vuotiaat vanhukset muistelevat vielä tänäkin päivänä kuinka he tapasivat.

YouTube
YouTube

Peter on kertonut WMUR9 -uutiskanavalle, että rakastuminen Maryyn tapahtui kuin salaman iskusta. Kun hänen ja Maryn katseet kohtasivat ensimmäistä kertaa, oli hetki kuin elokuvasta. Mies sanoi, että se oli kuin ”BANG!” ja hän tajusi olevansa rakastunut.

Pariskunnan lapset ja lapsenlapset tuntevat myös hyvin vanhusten tarinan. Lapset ovat kertoneet, että heidän vanhempansa ovat todella poikkeuksellisia verrattuna muihin, sillä läpi vuosien he ovat ilmaisseet rakkautensa toisiaan kohtaan vaikeistakin ajoista huolimatta. Tytär kertoi, että vielä tänäkin päivänä, kun isänsä kävelee huoneeseen saattaa Mary huudahtaa: ”Voih, mikä komea mies sieltä tuleekaan!”.

Parin elämässä on ollut paljon ylä- ja alamäkiä. Pariskunta kertoi, että he riitelevät aivan kuten muutkin pariskunnat, mutta ovat pitäneet huolen siitä, etteivät he riitele lastensa nähden tai kuullen. Peter ja Mary ovat onnellisia yhdessä ja toivovat samanlaista onnea rakkaudessa myös heidän lapsilleen ja lapsenlapsilleen.