Leffatähden Mersu sai pahasti siipeensä – jäi kaatuvan puun alle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Crash-elokuvan myötä läpimurtonsa Hollywoodin A-sarjaan tehnyt näyttelijä Ryan Phillippe perusti vuosia sitten perheen näyttelijä Reese Witherspoonin kanssa, mutta suhde päättyi lopulta avioeroon. Phillippe ei ole sittemmin kovin usein paistatellut julkisuuden valokeilassa.

Nyt Phillippe on kokenut kovia, kun hänen uudenkarhea Mercedes-Benz -auto joutui West Hollywoodin myrskyjen uhriksi. Suurikokoinen puu kaatui nimittäin suoraan kadunvarteen pysäköidyn auton päälle.

Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon erosivat vuonna 2006 seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Liitosta syntyi kaksi lasta. Vuoden 2011 alussa Phillippen väitettiin olleen seksisuhteessa Rihannan kanssa. Reese puolestaan seurusteli näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa, mutta suhde päättyi parin vuoden jälkeen. Reese Witherspoon on voittanut parhaan naispääosan Oscarin Walk the Line -elokuvan roolistaan June Carter Cashina. Avioeron jälkeen Phillippe ryhtyi seurustelemaan 18 vuotta häntä nuoremman mallikaunotar Paulina Slagterin kanssa.