Seinäjokelaisnaiselle jymy-yllätys postissa – Joulutonttu lähetti shekin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime aikoina eronneet kirkosta poikkeuksellisen sankoin joukoin, ja monien päätöksen taustalla on ollut muiden mahdollisten seikkojen lisäksi myös kirkollisverosta aiheutuva kustannus, josta he eivät koe saavansa konreettista hyötyä. Nyt eräs kirkosta eronnut ”Joulutonttu” on järjestänyt jymy-yllätyksen eräälle naiselle.

Seinäjokelainen Riikka Aalto sai nimittäin Joulutontun allekirjoittaman kirjeen ja sen mukana shekin. Kirjeessä lähettäjä totesi eronneensa kirkosta ja haluavansa auttaa ihmisiä mieluummin suoraan ja lyhentämättömänä. Nyt tuli aika valita ensimmäisen avustuksen kohde, joksi valikoitui Riikka Aalto. Hän julkaisi saamansa kirjeen sellaisenaan Facebookissa, jossa se on saanut suuren suosion.

– Olen itkenyt n 10 kertaa tämän lukiessani, en pysty käsittämään vieläkään.. Joulutonttu, kuka ikinä oletkaan, toivottavasti palautat tällä kirjeellä uskon ihmisiin ja joulumielen monelle muullekin, kuin vain meille Rauhallista ja ihanaa joulunodotusta Joulutonttu ja te kaikki, Aalto kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Julkaisu käyttäjältä Riikka Aalto.