Valtteri-juhannusfestivaali julkisti ensi kesän esiintyjiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaiseksi juhannusperinteeksi kohoava Valtteri Festival järjestetään Tampereen Tullinaukiolla ja alueen ravintoloissa jälleen 19. – 20. kesäkuuta 2015. Festivaalin tavoite on tarjota elämyksiä kaikenikäisille kaupunkijuhannusta viettäville, ja päivätapahtumat ovat ikärajattomia ja ilmaisia.

Iltaisin Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla, Telakalla ja Bar Passionissa juhlitaan musiikki edellä. Tapahtuman ensimmäiset kiinnitykset ovat Olavi Uusivirta, Lapko, Atomirotta ja festivaalin vakiovieras Scandinavian Music Group.

Valtterin ulkomaankiinnitys on newyorkilainen Too Many Zooz -trio. Yhtye esittää brass housea, jossa puhaltimet kohtaavat takapotkun vastustamattomalla tavalla. Valtteri Festival julkaisee lisää esiintyjiä ja päiväkohtaisen ohjelman alkuvuodesta 2015. Kaiken kaikkiaan juhannuksen 2015 juhlissa tullaan näkemään yli 20 bändiä ja artistia.