Haloo Helsinki! myynyt albumillaan tuplaplatinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Haloo Helsinki! on myynyt uusimmalla levyllään tuplaplatinaa. Lokakuun alussa julkaistu viides albumi, Kiitos ei ole kirosana, on myynyt yli 40.000 kappaletta. Albumilta on julkaistu kaksi singleä; elokuussa ilmestynyt Beibi ja tällä hetkellä radiolistan ykkösenä komeileva Vihaan kyllästynyt.

Lokakuussa startannut Kiitos ei ole kirosana -kiertue on ollut lähes tulkoon kokonaan loppuunmyyty. Kiertue on käsittänyt kaikenkaikkiaan 11 konserttisalikeikkaa sekä 12 klubikeikkaa. Yhtye tekee vielä neljä keikkaa ennen reilun kuukauden keikkataukoa.

Haloo Helsinki! on vakiinnuttanut jykevän aseman suomirockin kentässä positiivisella energiallaan, musiikillaan ja karismallaan. Yhtyeellä on takana yli 500 keikkaa, se on julkaissut 16 singleä, neljä albumia ja oli sekä radioiden soitetuin kotimainen artisti että vuoden kuunnelluin artisti Spotifyssa vuonna 2013.