Iggy Azalean kivulias projekti – poistaa exästä muistuttavan tatuoinnin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naisräppäri Iggy Azalea on hiljattain pongattu kalifornialaisella klinikalla nimeltä Dr. Tattoff. Tähtönen oli mennyt klinikalle toimenpiteeseen, jossa hänen kädestään poistetaan tatuointi. Azalea on yksi niistä monesta, joka on tatuoinut poikaystävänsä nimen ja eron tullessa päättänyt hankkiutua siitä eroon.

Splash
Splash

Tähtönen seurusteli vuonna 2012 räppäri A$AP Rockyn kanssa. Nainen on tatuoinut sormiinsa miehen kunniaksi sanat Live, Love, A$VP. Eron jälkeen nainen tatuoi tilapäisesti viimesen sanan päälle poikkiviivan ja nyt aikoo poistattaa tatuoinnin kokonaan. Kivulias projekti vaatii useamman toimenpiteen.

DuJour Magazine -lehden mukaan Iggy Azalea on suunnitellut menevänsä vielä jonain päivänä naimisiin nykyisen poikaystävänsä NBA-tähti Nick Youngin kanssa ja exän nimestä muistuttavasta tatuoinnista on ennen kihlautumista päästävä eroon. Azalean tapaus on hyvä muistutus siitä, että on syytä harkita tarkkaan kannattaako seurustelukumppanin nimeä tatuoida itseensä.