Kelly Brookin tyttökalenterista esimakua videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar Kelly Brook seurustelee nykyään Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Samalla Kellyn urheilutottumukset ovat vaihtuneet aikaisempaa toiminnallisempiin, ja tähti on bongattu muun muassa kickboxing-treeneissä.Kelly Brook – 2015 Calendar by hotcelebs

Kelly Brookia pääsee halutessaan ihastelemaan vuoden 2015 joka kuukautena hänen oman kalenterinsa muodossa. Nyt kalenterista tarjotaan esimakua kuuman videon muodossa, joka kurkistaa valkokuvaussessioiden kulissien taakse. Brook nähdään poseeraamassa videolla erilaisissa paljastavissa asuissa.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Kelly Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.