Mallihottis esitteli fitness-vartalonsa kuntosalilla: ”Treenaan kuin enkeli!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen malli Kelly Gale osallistuu joulukuussa järjestettävään Victoria’s Secret -muotinäytökseen yhtenä enkelinä. Kaikille alusvaate-enkeleille on yhteistä rankka treenaaminen ja tiukka ruokavalio. Muotinäytöksessä jokaisen heistä on oltava täydellisessä kunnossa.

19-vuotias Gale on räpsinyt itsestään muutaman treenikuvan Instagramiin, jossa neitokainen paljastaa treenaavansa yömyöhään tyhjällä salilla. Victoria’s Secret -näytöksessä esiintyminen on kenelle tahansa mallille tärkeä meriitti ja sen eteen on rehkittävä kuukausi tolkulla.

Monet malleista ovat paljastaneet, että näytöspäivään valmistaudutaan kuin fitness-kisoihin ja näytöspäivänä mallit syövät ruokansa nestemäisessä muodossa. Huippumuodin catwalkeista poiketen Victoria’s Secret -mallit eivät saa olla liian hoikkia, vaa heillä on oltava naisellisia muotoja, jotta alusvaatteet näyttävät hyviltä.

Empty gym #trainlikeanangel??? Do angels train like this?

A photo posted by Kelly Gale (@kellybellyboom) on