Kosimassa olleelle laitettin sykemittari – hurja tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ei varmasti tule kenellekään yllätyksenä, mutta nyt on todistettu, että kosiminen on todella stressaavaa. Eräs tuleva sulhanen piti ranteessaan sykemittaria päivänä, jolloin hän ajatteli kosia. Mies julkaisi sykemittarista saadun datan Reddit-nimisellä sivustolla ja tulokset ovat selvät.

Mies vei tyttöystävänsä Roomaan kosintaa varten. Kuvan käyrästä voimme nähdä tulevan avioparin päivän kulun Colosseum-vierailusta aina jäätelön ostamiseen saakka. Kosintapaikaksi mies oli valinnut etukäteen Forum Romanum -nimisen torin. Kun pari lähestyy torialuetta, syke alkaa nousta voimakkaasti.

Todellinen sykepiikki nousee itse kysymyksen kohdalla, jonka jälkeen syke laskee. Kun nainen vastaa kyllä, näkyy käyrässä vielä pieni nousu, jonka jälkeen mies alkaa rauhoittua ja syke laskee kohti matalaa leposykettä.

Mies käytti päivän aikana sykemittaria ja GPS-paikanninta. Tämä mahdollisti sen, että mies kykeni Excelin avulla yhdistämään sykkeen sen kanssa, missä he olivat minäkin hetkenä ja sai luotua itselleen hauskan muiston kosintapäivästä.