Lampaalla on identiteettikriisi – luulee olevansa lammaskoira

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannin maaseudulla asustelevalla perheellä on erikoinen perheenjäsen. Pieni Keith-lammas nimittäin kuvittelee olevansa yksi perheen lammaskoirista. Lammas on kaveerannut koirien kanssa pienestä pitäen ja varttuessaan alkanut käyttäytyä koiran tavoin.

YouTube
YouTube

Burtonin perhe otti karitsan hoidettavakseen kotiinsa, sillä se oli syntynyt etuajassa ja tarvitsi huolenpitoa selviytyäkseen. Karitsa sai nimekseen Keith. Perheen yllätykseksi pieni lammas viihtyi erinomaisesti koirien seurassa ja halusi tehdä samoja asioita kuin koirat.

Ei mennyt aikaakaan kun Keith juoksenteli pihalla koirien kanssa loikkien ja jahdaten koiria. Sisällä lammas halusi syödä ruokansa ruokakupista niin kuin koirat ja halusi että sitä rapsutetaan samalla tavalla kuin koiria. Iltaisin lammas lepäsi karvakuonojen kanssa vierekkäin olohuoneessa perheen katsellessa televisiota.

Nykyisin Keith asuu navetassa, joka sijaitsee perheen talonsa vieressä. Omistajat ovat naureskelleet, että välillä Keith kävelee taloon sisälle ja asettuu olohuoneeseen makaamaan. Keith jopa tulee kutsuttaessa luokse. Perheen tytär Anna on erittäin kiintynyt identiteettikriisistä kärsivään lampaaseen ja hän on tehnyt nettiin videon, jonka hän omistaa erikoiselle ystävälleen.