Liian äänekäs seksi tuotti ongelmia – poliisi paikalle jo 30 kertaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen pariskunta on saanut naapurinsa raivon valtaan läpi seinien kantautuvilla seksiaktin äänillä. Pariskunnan villit lemmenleikit ovat johtaneet siihen, että poliisit ovat vierailleet parin luona jo 30 kertaa. Kovaäänisempi osapuoli on pidätetty kaksi kertaa seksiäänten takia.

Herra ja Rouva Cartwright ovat saaneet viranomaisilta varoituksen, jonka mukaan kotirauhan rikkomiseen ja häiriökäyttäytymiseen asuinyhteisössä viittaavat teot voivat johtaa vankilatuomioon. Varoitus on voimassa seuraavat neljä vuotta. Rouva Cartwright on ollut kaksi kertaa seksiakteista johtuneen häiriköinnin takia putkassa, eikä pari ole osoittanut rauhottumisen merkkejä.

Naapurustoa seksiäänillä terrorisoinut pariskunta on haastettu oikeuteen useita kertoja. Naapurit ovat joutuneet kestämään pariskunnan ääntelyä jo useita vuosia ja monet heistä ovat vaipuneet epätoivoon sen suhteen, että pariskunta tuomittaisiin häiriön aiheuttamisesta.

Nainen haluaa jatkaa villejä lemmenleikkejään vaikka vankila uhkaisi, Daily Mail kertoo. Pariskunnan mielestä heidän puuhastelunsa eivät ole niin kovaäänisiä kuin voisi luulla, mutta suurin metelihaitta on tullut huonekalujen paukkeesta ja rikkoutumisesta. Pariskunta on sittemmin muuttanut rauhallisemmalle asuinalueelle, jossa naapurit eivät ole suoraan seinän takana.