Mies antautui tahallaan valtavalla anakondalle: ”Todellakin sen arvoista!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stara uutisoi aiemmin tapauksesta, jossa Discovery-kanavalla näytetyssä Eaten Alive -sarjassa tullaan näkemään, miten suurikokoinen anakonda-käärme syö miehen elävältä. Ohjelman juontaja Paul Rosolie on toteuttanut stuntin ja on nyt kertonut, miltä tuntui tulla tuon yli yhdeksänmetrisen jättiläiskäärmeen uhriksi.

YouTube
YouTube

Rosolie kertoi, että stuntissa vaikeinta oli käärmeen löytäminen. Heidän vastassaan oli krokotiileja, sähköankeriaita, valtavia kaatuneita puita, jokia ja salametsästäjiä. Kun he vihdoin löysivät valtavan naaras-anakondan, tarvittiin koko kuvausryhmän apua sen kiinniottamiseen. Käärmettä monitoroitiin huolellisesti koko ajan, kun stunttia suoritettiin.

Rosoliella oli stuntin aikana yllään tätä varten suunniteltu puku, jossa oli kameroita ja happea hänelle kolmen tunnin ajaksi. Se myös suojasi häntä puristuksen aiheuttamalta paineelta ja sulattavilta ainesosilta. Rosolie peitettiin aluksi sian verellä, että se tuoksuisi samalta kuin anakondan normaalit ateriat. Käärme nappasi miehen nopeasti puristukseensa ja kietoi itsensä hänen ympärilleen.

– Oli uskomatonta päästä kokemaan tuollainen voima. Se oli todellakin kaiken tämän vaivannäön arvoista, Rosalie kommentoi The New York Post -lehdelle.

Paul Rosalie on vakuuttanut kaikille, että käärmettä ei vahingoitettu tämän kokeilun aikana ja että se voi tälläkin hetkellä erittäin hyvin.