Todella nolo näky ravintolan vessassa – mies sammui pisuaariin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Railakkaan ravintolaillan tiimellyksessä tulee joskus nautittua hieman liikaa juhlajuomaa, minkä seurauksena bilettäjä voi tehdä huonoja ratkaisuja, jotka kaduttavat seuraavana päivänä. Usein myös suomalaisissa ravintoloissa näkee väsyneitä ihmisiä nukkumassa mitä erikoisimmissa paikoissa.

Reddit
Reddit

Nyt verkossa on kuitenkin julkaistu kuva tapauksesta, joka hakee vertaistaan. Siinä nimittäin nähdään miten nuori mies on päättänyt ylivoimaisen väsyn yllättäessä mennä nukkumaan ravintolan vessan pisuaariin. Kyseessä on Plymouthin yliopiston opiskelija, jonka väsymys yllätti kesken juhlinnan. Herätys mahtoi olla melkoinen.

Muutama vuosi sitten kerroimme myös hieman vastaavasta toisesta tapauksesta, josta löytyy video muistin virkistämiseksi tästä.