Mies tuunasi Barbie-nuken – myi edelleen yli 2 000 eurolla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taitelija Noel Cruz on vuosikymmenien ajan myynyt netissä tuunaamiaan Barbie-nukkeja. Cruz ostaa kaupasta julkisuudenhahmoja jäljitteleviä Barbie-nukkeja ja tuunaa niistä elävämmän näköisiä. Sen jälkeen hän myy nukkensa netissä tuntuvalla voitolla.

Taiteiljian harrastus on ollut tuottelias ja nukeille on ollut kysyntää. Cruzin viimeisin projekti oli tuunata Nälkäpeli-nukke uuteen uskoon. Katniss Everdeen -Barbie oli kuin taideteos ja taiteilija onnistui myymään nuken 2.030 eurolla.

Keräilijät ovat villiintyneet Noel Cruzin nukeista, sillä jokainen nukke uniikki. Mashable-lehden mukaan mies on tuunannut ja myynyt vuosien varrella useita julkkisnukkeja , kuten Michael Jackson Thriller ja Harry Potter -nukkeja. Mies pitää itsensä ajantasalla trendeistä ja ostaa julkksinukkeja sen perusteella, mille uskoo olevan kysyntää. Aluksi Barbien tuunaus oli vain harrastus, mutta nyt siitä on tullut tuottelias bisnes.