Realitykaunotar Millie Mackintosh huipputimminä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Made In Chelsea -sarja on nostanut joukon ohjelmassa esiintyneitä brittineitokaisia maansa seuratuimpien julkkisten joukkoon. Yksi heistä on Millie Mackintosh, joka nousi parissa vuodessa kotimaassaan varsinaiseksi paparazzien lemmikiksi.

milliemackintosh05122014

25-vuotias tähti tunnetaan ahkerana kuntoiluharrastajana. Nyt Millie Mackintosh poseeraakin Women’s Health -lehden tuoreen numeron kansikuvassa, esitellen treenattua vartaloaan vähissä vaatteissa.

Millie Mackintosh solmi viime vuonna avioliiton räppäri Professor Greenin kanssa. Tuleva aviomies ei sulata neitokaisen Made In Chelsea -sarjaa, joten hän päätti lopettaa siinä esiintymisen. Ohjelma keskittyy kuvaamaan rikkaiden ja menestyneiden nuorten rakkauskuvioita ja ammatillista elämää.