Mystinen LEGO-mies ajautui rannalle Japanissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanissa Yuigahaman rannalle on huuhtoutunut 2,5 metrinen LEGO-ukko, jonka rintamuksessa lukee teksti No Real Than You Are. Monet ovat käyneet rannalla hämmästelemässä valtavaa LEGO-miestä ja pohtineet, mikä sen alkuperä oikein on.

Tämä ei ole ensimmäinen ranta, jossa kyseinen LEGO-ukko on vieraillut, sillä vuonna 2007 se huuhtoutui Hollannin Zandvoort -rannalle ja sen jälkeen muovimies on nähty Briteissä Brightonissa ja Yhdysvaltain Floridassa. On huhuttu, että nimeltä tuntematon hollantilainen taitelija on luonut LEGO-miehen osana taideprojektiaan.

Ihmisille ei ole vielä tänäkään päivänä selvinnyt, mistä tempauksessa on oikein kyse. Huomiota herättävä LEGO-mies selvästi yrittää viestittää joitain. Koska ukon mysteeri ei ole ratkennut, ovat monet uskoneet että sen tarkoitus on vain ilahduttaa ja hämmästyttää ihmisiä. Japanissa rannalla olevasta LEGO-ukosta on tullut nähtävyys ja ihmiset ovat käyneet joukoittain ottamassa siitä kuvia. Minnehän ukkeli on matkalla seuraavaksi?