Mies pahoinpiteli naisen venäläisessä TV-visailussa – kotikatsomot järkyttyivät näkemästään

Ohhoh! · Annika Kela

Suositussa venäläisessä visailuohjelmassa kilpailijat pelasivat toisiaan vastaan voittaakseen uuden auton itselleen. Koko perheen ohjelma sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun kilpailijat alkoivat riidellä kesken kisailun. Pelin ideana oli pitää kädellä kiinni autosta, ja ensimmäisenä irrottanut häviäisi.

YouTube
YouTube

Kesken visailun kaksi kisailijaa ajautuvat sanaharkkaan. Ennen kuin turvamiehet ehtivät väliin, tarttui mieskilpailija naiskilpalilijasta kiinni ja kaatoi hänet maahan. Sen jälkeen mies vielä läimäisi naista kasvoihin. Yleisö oli tapahtuneesta järkyttynyt, mutta muut kilpailijat vain seisoivat taustalla hiljaa pidellen kiinni autosta.

Ohjelman juontajat eivät tienneet, mitä heidän olisi pitäinyt seuraavaksi tehdä. Video ei kerro, jatkuiko visailu tapauksen jälkeen normaalisti muiden kilpailijoiden kesken. Telegraph-lehden mukaan katsojat olivat todistaneet visailun alusta lähtien, kuinka naiskilpailija huuteli muille osallistujille hävyttömyyksiä, sylki heidän päälleen ja läpsi heitä.

Lopulta mieskilpailijalla meni hermot ja hän kävi huonokäytöksiseen naiseen käsiksi. Miehen järkyttävä teko suorassa televisiolähetyksessä on saanut kohun aikaan. Ei ole tiedossa, onko miestä syyttetty Venäjällä pahoinpitelystä, mutta ainakin hänet diskattiin kisasta.