Tuuli kuljetti muovikassin pihaan – siperianhusky sekosi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen rauhallinen arki keskeytyi, kun pihalla vartioineet koirat alkoivat metelöidä. Koiranomistaja meni ikkunan taakse katsomaan, mikä mekkalan aiheutti ja selvisi, että perheen husky ilmoitti pihalla liikkuvasta tunkeilijasta. Tuulessa liehuva muovikassi oli saanut huskyn puolustuskannalle.

YouTube
YouTube

Hölmistynyt koiranomistaja päätti kuvata videolle koiransa hauskan reaktion. Videolla koira haukkui muovikassille ja lähti sen jälkeen ravaamaan pihaa ympäri. Koira tarkkaili herkeämättä tuulessa liehuvaa kassia ja oli selvästi varautunut siihen että muovikassi hyökkää heidän kimppuunsa. Perheen pieni mäyräkoira seurasi vierestä huskyn partiointia.

Omistaja kävi noutamassa muovikassin aidan vierestä ja pyysi huskya luokseen. Koira kuitenkin vältteli omistajaansa kauhistuttavan muovipussin takia. Olisi hauskaa tietää, mitä pelottavaa koira näki kyseisessä muovipussissa, mutta se jäänee mysteeriksi.